Champions

El City i el PSG no fallen en el seu debut, i l’Atlético es deixa empatar en el 95’

Dos dels grans favorits d’aquesta nit no han fallat i han debutat amb victòria en el primer duel de la fase de grups. En canvi, l’Atlético, s’ha deixat empatar en el temps afegit contra la Lazio.

El vigent campió, el Manchester City, ha començat el camí cap a la revalidació del títol amb un treballat triomf contra l’Estrella Roja (3-1), i és que han hagut de remuntar un 0 a 1 inicial. En la primera part, els de Pep Guardiola han portat el ritme del joc a través de la possessió i han disposat de nombroses ocasions, però l’Estrella Roja s’ha sabut tancar al darrere i amb un gran Glazer sota pals han salvat totes les oportunitats dels citizens. Abans d’arribar al descans, l’equip serbi ha fet saltar la sorpresa avançant-se en el marcador (45’) amb un gol de Bikari en la primera i única ocasió que havien disposat fins aleshores. En la represa, no han tardat a igualar el matx. Jugada ràpida i assistència de Haaland perquè Julián Álvarez situés l’1 a 1 en l’electrònic en la primera ocasió de la segona meitat (47’). En el minut 59, Julián Álvarez ha aprofitat una errada de Glazer per fer el segon. Rodri, en el 73’, ha arrodonit el marcador.

En l’altre partit del grup G, el Leipzig s’ha imposat a domicili al Young Boys per 1 a 3 amb dianes de Simakan (3’), Schlager (73’) i Sesko (92’). L’autor del gol de l’equip suïs ha estat Elia (33’).

El PSG sua per superar al Dortmund

El PSG tampoc ho ha tingut gens fàcil per emportar-se els tres punts. L’equip francès ha començat el duel sent clarament superior al Borussia Dortmund. Els de Luis Enrique han dominat el matx movent la pilota amb fluïdesa i arribant amb perill a l’àrea rival, però els alemanys es tancaven molt bé al darrere impedint que el conjunt francès fos precís en les seves rematades. La més clara de la primera meitat ha arribat en el minut 19 amb un xut al pal de Vitinha. En la segona part, però, ja no han perdonat. El PSG s’ha avançat en el 48’ amb un penal que l’ha transformat Mbappé. Poc després, en el 57’, Hakimi amb un gran gol ha ampliat les distàncies (2-0).

En l’altre partit del grup F, el Newcastle ha rascat un punt a San Siro en el seu retorn a la Champions (0-0). El Milan ha estat clarament superior, amb nombroses ocasions per avançar-se en el marcador, però el seu desencert de cara a porteria ha provocat que fossin incapaços de superar a Nick Pope sota pals.

L’Atlético deixa escapar dos punts en el 95’

El duel entre l’Atlético i la Lazio ha estat un dels més igualats d’aquesta nit. Cap dels dos equips ha imposat la seva superioritat en el joc. Tot i això, en el minut 28, Barrios ha avançat al conjunt matalasser. Un avantatge que ha durat fins el temps afegit de la segona part, quan Provedel, el porter de la Lazio, ha igualat el matx amb una rematada de cap en el 95’. En l’altre duel del grup E, el Feyenoord s’ha imposat al Celtic amb gols de Stengs (45’) i Jahanbakhsh (76’).