1a divisió

El Sevilla, indignat amb el cas Negreira, no tindrà representació a la llotja de Montjuïc

A poc més de tres hores per al Barça-Sevilla d’aquesta nit a Montjuïc, el club andalús ha emès un comunicat en què mostra la seva indignació davant les últimes informacions del cas Negreira, en què el Barça ha estat imputat.

El Sevilla ha volgut mostrar la seva “total indignació i repulsa per les pràctiques realitzades pels exdirigents del FC Barcelona imputats pel cas Negreira, pràctiques que suposadament constitueixen un delicte per al Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona”. A més, “rebutja el comportament del club blaugrana durant els períodes en els quals, suposadament, es van consumar aquests delictes”.

Per tot plegat, el club sevillà ha informat que ha suspès els actes protocol·laris del partit d’aquesta nit i ha anunciat l’absència de representació a la llotja de Montjuïc. Tot i això, el Sevilla “vol mostrar el seu més profund respecte pels socis i abonats barcelonistes, així com pels actuals empleats i dirigents que treballen diàriament al FC Barcelona i que es veuen indirectament implicats en aquesta causa”.

Finalment, el club “mostra el seu respecte per la justícia espanyola, la presumpció d’innocència i per les decisions que es puguin prendre” i assegura que “espera que, pel bé de la competició, es depuren totes les responsabilitats en el cas Negreira” i que “confia en què successos com aquests no es repeteixin i que els estaments federatius pertinents vetllin per la neteja de totes les competicions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)