3a divisió FEF

L’Olot visita un San Cristóbal necessitat de puntuar

3a divisió FEF El conjunt garrotxí buscarà la segona victòria consecutiva i la primera a domicili a Ca n’Anglada aquest migdia (12h) en la quarta jornada de competició

El conjunt garrotxí vol seguir en la bona dinàmica de la jornada passada, i sumar la segona victòria consecutiva contra el San Cristóbal. Els de Pedro Dólera es van mantenir ferms a casa guanyant la Grama 2-1 el cap de setmana passat. Els garrotxins jugaran el seu segon partit a domicili aquest migdia (12h) a Ca n’Anglada i volen la primera victòria lluny del Municipal.

El San Cristóbal, però, va necessitat de victòries, i és que el conjunt dirigit per Dani Andreu no ha aconseguitpuntuar cap dels nou punts possibles. Però el tècnic dels parroquials té clar quin és el remei: “Hem de ser més contundents a nivell defensiu i sobretot a nivell ofensiu.”

Els olotins necessiten els tres punts per poder situar-se i consolidar-se a la part alta de la taula, però no estan preocupats, sinó satisfets amb la feina feta. “Tenim un calendari molt complicat amb molts favorits al principi i també la Copa Catalunya pel mig. Suposa un desgast molt gran, però crec que ho estem passant amb nota i amb la tranquil·litat d’estar fent els deures”. El tècnic dels olotins, però, tot i ser conscient de la dificultat de puntuar fora de casa, confia en fer el pas a C n’Anglada. “Guanyar fora de casa és molt difícil i et dona un salt de qualitat per col·locar-te a la part alta de la classificació, després d’allà dalt no et mou ningú. Hem de fer aquest pas i ser constants en el treball”.

Pedro Dólera no podrà comptar amb el defensa Bruno Perone i és dubte el lateral Marco Gil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)