3a divisió FEF

L’Olot es manté ferm a casa

3a divisió FEF. Els garrotxins fan un partit de més a menys però acaben assegurant tres punts que el consoliden a la part més noble

Olot 2 FE Grama 1

OLOT:Batalla, Blázquez (Marco Gil, 82’), Uri Ayala, Barnils, Bigas, Uri González, Pedro, Urri (Guillem Terma, 85’), Arnau Forés (Pablo Ufano, 61’), Maynau (Roquet, 61’) i Marc MasFE GRAMA:Sergio, Nil Pradas (Iván Julián, 71’), Oliver, Trillas, Guillem Pujol, Roger Garcia (Galeano, 41’), Padilla, Peris, Biel (Ángel González, 65’), Kilian i Adrià Padillo (Palomeque, 71’).GOLS:1-0 (11’) Bigas. 2-0 (94’) Marco Gil. 2-1 (98’) Kilian, de penal.ÀRBITRE:Text.T.G.:a Uri Ayala, Uri González, Pedro i Marco Gil, de l’Olot, i a Roger i Galeano, de la FE Grama.T.V.:cap.PÚBLIC:726 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va sumar tres punts vitals al municipal que el mantenen a la part alta de la taula, d’on no es vol moure en el que queda de temporada. Els de Pedro Dólera van superar la Fundació Esportiva Grama (2-1) en un duel clarament traçat de més a menys per als olotins, que en la primera part van dominar l’enfrontament i, fins i tot, van obrir la llauna al seu favor. Bigas va aprofitar una doble rematada a la sortida d’un córner per fer l’1-0 –Barnils havia pentinat al primer pal i Uri González, prolongat més enllà–. L’Olot no va augmentar l’avantatge i la FE Grama va envalentir-se en el segon acte, quan va trepitjar amb més regularitat terreny garrotxí.

Al final, Marco Gil va fer el segon gol local sense porter, ja que Sergio havia pujat a rematar un últim córner, i l’ex Olot Kilian va tenir temps de fer la diana de l’honor per culpa d’una pena màxima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)