1a femenina

La primera de les tres parades

Lliga F. Després de dues setmanes marcades per la convocatòria de les jugadores de la selecció espanyola, el futbol de clubs torna a ser protagonista amb tres partits en una setmana

Tancada la finestra de seleccions més convulsa de tots els temps, la Lliga F torna a demanar protagonisme. El Barça i el Llevant Les Planes afronten tres partits en una setmana, ja que es recupera la jornada inaugural, suspesa per la vaga de jugadores.

Les blaugrana visiten l’Sporting Huelva (19 h). Serà el segon partit consecutiu a fora abans d’afrontar-ne dos al Johan Cruyff. L’equip de Jonatan Giráldez, que ha tingut diverses jugadores repartides pel món amb les seves seleccions, tenen una altra prova per continuar posant-se a to. Reapareixerà Jana, que va perdre’s el debut contra el Madrid CFF per una sobrecàrrega muscular. Salma i Walsh, a més de Rolfö, continuen de baixa i recuperant-se de les respectives lesions. Ona també és baixa.

Estrena a casa

El Llevant Les Planes, que va debutar amb una gran victòria a Eibar, rep l’Athletic Club (17 h) amb l’objectiu de fer-se fort davant la seva afició i sumar tres nous punts que consolidin una mica més el projecte del conjunt de Ferran Cabello, que disputa la segona temporada consecutiva al màxim nivell i vol estar-hi una tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)