1a femenina

Estrena a casa amb victòria treballada del Llevant Les Planes contra l’Athletic (2-1)

Dues jornades, dues victòries, tot i que, a la pràctica, la d’avui hagi estat la jornada 3. El Llevant Les Planes no ha pogut començar millor aquesta nova temporada a primera divisió i és que si a Ipurua, l’equip de Ferran Cabello es va imposar 1-2 a l’Eibar, aquesta tarda ha repetit resultat en el primer enfrontament a casa. Les de Sant Joan Despí s’han imposat 2-1 a l’Athletic en un partit molt igualat en què les locals no han deixat de creure en la victòria en cap moment fins aconseguir el premi d’endur-se els tres primers punts del Camp Municipal Les Planes, on hi ha hagut una assistència de 910 espectadors.

La primera ocasió del partit ha estat per a les lleones. Al minut 2, Pinedo, amb un gran xut, ha volgut sorprendre Nay Cáceres, però tot ha quedat en un ensurt, tot i que la situació d’espant s’ha prolongat perquè l’Athletic ha sortit a per totes. Amb el pas dels minuts, les visitants poc a poc han anat perdent ritme i en aquest moment és quan el Llevant Les Planes ha aprofitat per atacar. Al quart d’hora de partit, les locals han servit un córner, el segon consecutiu, amb un centre passat al segon pal que rep Nicoli i amb el cap assisteix Jessica que, també de cap, envia la pilota dins la xarxa. La paraguaiana, que ja ha avisat una estona abans amb una rematada que Maddi treu sota pals, ha anotat el primer gol de la temporada del Llevant Les Planes a casa i el segon del seu compte particular. La felicitat ha durat poc al Camp Municipal Les Planes i és que al minut 22, la central Landaluze ha empatat el marcador amb un toc just amb l’interior de la bota, després d’un centre de Nerea Nevado al segon pal. L’enfrontament ha estat molt obert fins arribar al descans.

A la tornada de vestidors, la portera venezolana ha evitat una rematada de Azkona, després d’una errada defensiva. La resposta local no s’ha fet esperar i Baudet ha protagonitzat una gran ocasió, tot i que la pilota ha marxat fora. El conjunt dirigit per Cabello vivia els millors minuts del xoc quan Landaluze, l’autora del gol basc, ha refusat un xut amb la mà i l’àrbitra no ha dubtat a xiular penal. Cristina Baudet ha transformat la pena fent pujar el segon gol local al marcador. Poc després, Sanadri, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha tingut l’empat a tocar amb un xut perillós des de la frontal. Al final, 6 punts de 6 possibles per a les vermelles.