Champions

El Real Madrid no parpelleja

Champions League. El conjunt blanc s’imposa al feu del Nàpols, el desplaçament més complicat que tenia en el grup, i s’encarrila la classificació assolint sis de sis punts

Nàpols 2 Real Madrid 3

NÀPOLS:Meret; Di Lorenzo, Natan, Ostigard, Olivera (Mario Rui, 88’); Anguissa (Simoene, 88’), Lobotka (Vajusta, 88’), Zielinski (Raspadori, 75’); Politano (Elmas, 70’), Oshimen i Kvaratskhelia.REAL MADRID:Kepa; Carvajal, Rudiger, Nacho, Camavinga (Mendy, 65’); Tchouameni, Valverde, Kroos (Modric, 65’), Bellingham; Rodrygo (Joselu, 75’) i Vinícius (Ceballos, 84’).GOLS:1-0 (19’) Ostigard. 1-1 (27’) Vinícius. 1-2 (34’) Bellingham. 2-2 (54’) Zielinski, de penal. 2-3 (78’) Meret (p.p).ÀRBITRE:Clément Turpin (francès).T.G.:al local Natan; als visitants Kepa, Camavinga i Bellingham.T.V.:cap.

És aviat, però molt se li haurien de tòrcer les coses al Real Madrid perquè no es classifiqués per als vuitens de final. Dues jornades i suma 6 punts, que li permeten liderar el grup havent-se tret de sobre ja el desplaçament més complicat que tenia, el del Nàpols, que va resoldre amb una victòria (2-3). Un resultat idèntic van signar els altres equips del grup, l’Union Berlín i el Braga, favorable als lusitans, que estrenen caseller, mentre que els alemanys són cuers.

Al Diego Armando Maradona, doncs, els madridistes van imposar-se en un enfrontament d’alternatives i amb moments per a tots dos conjunts i que va entrar empatat al tram final. Un xutàs de Valverde (78’), que després de tocar al travesser va impactar al cap del porter Meret, va decidir. Abans, els blancs havien començat perdent amb un gol d’Ostigard (19’), però Vinícius (27’) i Bellingham (34’) –que acumula ja vuit dianes amb el Real Madrid– van capgirar el marcador. Els partenopeus van empatar de nou després del descans via Zielinski (54’) de penal, fins que la fuetada de Valverde i l’infortuni de Meret van decantar la balança.

El Manchester United continua naufragant

El Manchester United encara no se’n surt. En la Premier League, que tot just és en els primers compassos, ja és a nou punts del lideratge, mentre que en la Champions League el seu caminar no és gaire més esperançador. 0 punts en 2 jornades. Ahir va caure (2-3) contra el Galatasaray a Old Trafford en un duel en què Casemiro va acabar expulsat. L’altra sorpresa de la nit també la va protagonitzar un conjunt anglès, l’Arsenal, que va perdre (2-1) al feu del Lens. Els gunners són en el grup del Sevilla, que va empatar (2-2) a casa del PSV en un duel que anaven guanyant els andalusos en el 95’. L’altre equip de LaLiga, la Real Sociedad, va imposar-se (0-2) al Salzburg a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)