3a divisió FEF

El Peralada arriba amb bona dinàmica a Tona

3a divisió FEF El conjunt dirigit per Àlex Marsal buscarà puntuar per tercera jornada consecutiva obrint la jornada contra un Tona que la comença com a segon classificat

El conjunt xampanyer obra la cinquena jornada de la competició a domicili. L’equip arriba amb una bona dinàmica després de treure partit de les últimes dues jornades, puntuant a ambdues. El cap de setmana passat, a casa, van aconseguir rascar un punt al Reus (1-1), després de remuntar a la segona meitat. I l’anterior, com a visitants, es van endur els primers tres punts contra la Rapitenca. Avui a dos quarts de cinc de la tarda, els d’Àlex Marsal visitaran al Tona, que comença la jornada com a segon classificat i amb 9 punts. Mentre que els verds-i-blancs se situen en la tretzena posició, amb un total de 4 punts.

Els tonencs no coneixen la derrota a casa. De fet, abans de l’última jornada, no la coneixien enlloc. El conjunt dirigit per Ricard Farrés va començar la temporada firmant un 3 de 3. Dues victòries a casa i una a domicili - concretament al camp de l’Escala. El cap de setmana passat, però, els d’Osona van punxar contra la Montañesa que els va superar per 3-2.

Avui a les 16:30 h el Peralada visitarà el Municipal de Tona buscant puntuar per tercera jornada consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)