3a divisió FEF

El Girona B aprofitarà la dinàmica ascendent per tornar a guanyar

3a divisió FEF. El conjunt dirigit per Sergi Mora rep aquest migdia (12 h) la Motañesa, que no ha guanyat cap partit a domicili

El filial gironí ha començat la temporada de manera ascendent. Els de Sergi Mora van començar la competició perdent contra el Tona (3-2) però a partir de la primera jornada, han anat a millor. La segona i a tercera van aconseguir els empats contra el Vilassar (1-1) i l’Escala (2-2). I l’últim partit, el cap de setmana passat van firmar la primera victòria a casa el Vilafranca per 1-2.

Aquest migdia (12 h) el filial blanc-i-vermell rebrà la Montañesa. L’equip dirigit per Antonio Escudero ha guanyat les dues jornades com a locals, però, en canvi, ha perdut els dos partits com a visitants. Amb 6 punts acumulats, els barcelonins se situen novens en la taula, dues posicions per sobre el conjunt de Sergi Mora.

Aquest migdia els gironins aprofitaran l’empenta de la dinàmica ascendent que acumulen i la debilitat de la Montañesa a domicili, per superar l’equip barceloní i començar a escalar posicions en la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)