El Girona B firma la primera victòria a Vilafranca (1-2)

3a divisió FEF El filial blanc-i-vermell supera el Vilafranca a domicili amb gols d’Almena i Minsu als últims deu minuts de partit

Vilafranca 1 Girona 2

Viafranca:Varo, Eric Ruiz, Frutos, Toni Cunill, Xavi Pluvins, Escofet (Pere Haro, 55’), Pedro Bilbao (Sergi Cadena, 78’), Cargol (Arnau Cuadras, 78’), Carlos García, Eric Via (Martí, 83’), Aumatell (Adrián Toro, 59’).Girona:Canales, Alegre, Monjonell, Antal, Clua, Almena (Suzuki, 89’), Solans (Minsu, 64’), Almansa, Gerard (Marc Aznar, 89’), Sarasa (Ot Serrano, 73’), Enric (M.Sánchez, 73’)GOLS:0-1 (81’) Almena. 0-2 (88’) Mins Martí de Castrou. 1-2 (90’)’.T-G.:Als locals Escofet i Adrián Toro, i als visitants Antal, Solans, Monju.

L’espera ha acabat. El filial gironí ha aconseguit aquesta tarda a Vilafranca els primers tres punts de la temporada. Primera part igualada, sense grans ocasions per cap dels equips, i finalment, tot s’ha decidit els últims 10 minuts de partit. Els de Sergi Mora han aconseguit avançar-se al 81’, i rematar-ho al 88’. El Vilafranca ha marcat el gol de l’honor just abans de l’afegit, però no els ha servit per rascar res.

Després de quatre jornades sense conèixer la victòria, el Girona B podrà dormir tranquil aquesta nit. La primera part, però, no els ha deixat gens tranquils. Cap dels dos equips ha aconseguit efectivitat de cara a porteria i han marxat al descans sense gols. La segona tampoc ha estat tancada aviat, i és que, els de Sergi Mora no han anotat les dianes fins als últims deu minuts. Almena ha estat l’encarregat de firmar el primer. Un bon control dins l’àrea i un xut creuat, han sumat al marcador el primer gol dels gironins. El segon ha arribat només set minuts després amb una rematada creuada de Minsu.

Amb aquests tres punts el filial blanc-i-vermell n’acumula 5 dels 12 possibles.