1a divisió FEF

El Sabadell acomiada Gerard Bofill

El Sabadell ha destituit Gerard Bofill. Després de la avui a la Nova Creu Alta davant el Lugo (0-1) encaixant un gol a la recta final i encadenant set jornades perdent, el club arlqeuinat ha optat per acomiadar el tècnic. La decisió arriba després que aquesta setmana hi hagués canvi a la direcció esportiva, on ara és Carlos Rosende qui està al capdavant.

El club sabadellenc ha fet un comunicat: “El Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell FC ha decidit prescindir dels serveis del tècnic arlequinat. Des del CE Sabadell es vol agrair a Gerard Bofill el seu treball al capdavant del primer equip del Centre d’Esports des del moment en el qual va assumir el repte de ser el primer entrenador. A més, el club també vol agrair la seva feina com a segon entrenador del primer equip des del mes de desembre de la temporada passada. El club comunicarà a les properes hores la seva decisió respecte al nou entrenador del Centre d’Esports Sabadell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)