1a divisió FEF

El Sabadell allarga la situació crítica amb una derrota davant el Lugo (0-1)

Els arlequinats han encaixat el gol definitiu a la recta final del xoc i es mantenen cuers encadenant set jornades consecutives perdent

El Sabadell s’enfonsa. El conjunt vallesà ha perdut a la Nova Creu Alta davant el Lugo (0-1) encaixant un gol a la recta final i encadena set jornades perdent. L’equip es manté cuer i allarga la situació crítica que està vivint.

Ha sigut oberta i atractiva la primera meitat. El Sabadell ha tingut trams on ha concentrat la pilota i, fins i tot, ha guanyat en presència a l’àrea rival. Marc Domènech, Astals i Manel han tingut opcions per posar per davant als vallesans, malgrat que les situacions de gol més clares del primer temps han estat pel Lugo. Amb transicions i la pilota aturada els gallecs han estat molt a prop de batre la porteria d’Ortolà, qui ha tret una mà brillant en una rematada de Quintana. Aranda, Narro i Antoñín també han fregat el 0 a 1.

S’ha repetit aquesta tendència al segon temps, malgrat que amb menys aproximacions. Vladys ha tingut l’intent més prometedor dels arlequinats, però ha acabat a les mans del porter visitant. Mentre que Nacho Quintana ha gaudit de dues rematades molt clares, però no ha estat gens encertat per fortuna sabadellenca. Una fortuna, però, que ha durat ben poc. A menys de cinc minuts pel 90, una centrada en una falta lateral de l’exarlequinat Aguza l’ha enviat al fons de la xarxa Antonetti amb una rematada de cap brillant.

El Sabadell no aixeca el cap. És la quarta derrota consecutiva a la Nova Creu Alta, una dinàmica de la qual no n’existeixen precedents. Són set jornades seguides perdent i tan sols set punts de 39 possibles en aquest primer terç de lliga. Situació crítica que, tot apunta, farà canviar novament de tècnic als de la Nova Creu Alta. Sembla que la curta etapa de Gerard Bofill ha arribat al seu punt final amb aquest resultat.