1a divisió FEF

El Nàstic torna al camí de la victòria contra el líder

Els grana s’exhibeixen per guanyar 3-0 a la Cultural Leonesa

Després de set jornades sense conèixer la victòria el Nàstic s’havia allunyat de la lluita per l’ascens, però avui ha reaccionat de la millor manera possible aconseguint una victòria per 3-0 contra la Cultural Leonesa, líder de la lliga.

Els grana, conscients que necessitaven un bon resultat per canviar la dinàmica, han sortit amb una marxa més i quan només s’havien jugat deu minuts Jaume Jardñi ha marcat un golàs per fer pujar l’1-0 al marcador (10’). El domini dels tarragonins ha continuat i abans del descans Pablo Fernández ha marcat el 2-0 aprofitant una assistència d’Escudero (37’).

En la segona part la Cultural Leonesa ha intentat posar una marxa més per canviar la dinàmica, però Alberto Varo ha estat providencial per evitar el gol en una rematada de Guillermo (49’) que hauria pogut canviar el guió. Els visitants han continuat collant, però el Nàstic ha estat molt sòlid en defensa i no ha concedit gaires més ocasions fins que, ja en el tram final, Pablo Trigueros ha marcat el definitiu 3-0 a la sortida d’un córner (82’).