1a divisió FEF

Un Barça Atlètic superior s’endú el derbi davant el Cornellà (0-2)

Els gols de Moha Moukhliss i Pau Víctor han permès sumar els tres punts als de Rafa Márquez, que s’acosten al capdamunt de la classificació

El Barça Atlètic s’ha endut el derbi català de la jornada a 1a FEF imposant-se al Cornellà (0-2) en el duel jugat aquest migdia de diumenge a Palamós. El filial blaugrana ha estat superior als verds i els gols de Moha Moukhliss i Pau Víctor han permès que els tres punts hagin volat cap al Johan Cruyff.

Han estat força tancats els primers minuts de partit. Més pilota pel Barça Atlètic, però poques ocasions de gol, més enllà d’alguns intents des de fora de l’àrea d’ambdós conjunts. Però els blaugrana han anat creixent, cada vegada més còmodes, i sobre la mitja hora de joc Alarcón ha perdonat el primer en un mà a mà amb Meykher, que ha xutat fora. Però abans del descans, en una transició ràpida, Eudald Vergés ha comès un clar penal sobre Cuéllar. L’avui capità, Moha Moukhliss, l’ha transformat per avançar als de Rafa Márquez.

A partir d’aquesta diana el Barça ha estat molt superior. Meykher ha estat el millor futbolista del Cornellà, evitant que l’equip encaixés més gols. Ha aconseguit aturar diversos intents de Pau Víctor, Alarcón i Cuéllar, però quan restava un quart d’hora pel final no ha pogut impedir la sentència. Una errada grollera del Cornellà en sortida de pilota ha provocat la recuperació dels visitants a la frontal de l’àrea i, després d’una bona combinació, Pau Víctor ha fet el segon. És el màxim golejador del grup i ja suma nou gols.

Ha pogut ser més àmplia la diferència en la recta final, però, de nou, ha estat encertat el porter local. Amb aquest triomf, els de Márquez es col·loquen, momentàniament, tercers, a un sol punt del líder. Els del Llobregat, en canvi, es mantenen a la mitja taula, cinc punts per sobre del descens.