3a divisió FEF

L’Olot és candidat a tot

3a divisió FEF. Els garrotxins endossen una maneta al Tona, un dels seus perseguidors, i es mantenen com a líders gràcies als gols de Pablo Ufano, Marc Mas, Forés, Terma i Chabboura

Tona 0 Olot 5

TONA:Aroca, Pol Fernández (Pius Quer, 70’), Dan Coll, Alejandro (Generó, 46’), Toni Sureda, Èric Vilanova, Pijuan (Pau Morer, 46’), Dídac Serra, Guillem Escarrabill (Enric Casanovas, 81’), Adrià Casanova (Lluc Banús, 46’) i Nil Salarich.OLOT:Mourin, Blázquez (Moha Chabboura, 81’), Barnils, Uri Ayala, Bigas, Arnau Forés (Maynau, 61’), Uri González, Pedro (Manzano, 81’), Marc Roquet (Guillem Terma, 61’), Pablo Ufano (Juvanteny, 77’) i Marc Mas.GOLS:0-1 (3’) Pablo Ufano. 0-2 (28’) Marc Mas. 0-3 (33’) Arnau Forés. 0-4 (78’) Guillem Terma. 0-5 (87’) Moha Chabboura.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:A Dan Coll, Dídac Serra, Escarrabill, Pedro, Uri Ayala i Uri González.T.V.:Cap.

L’Olot va golejar el Tona a domicili (0-5) i, per si quedava cap dubte, presenta candidatura al títol de lliga i a l’ascens directe en el que es preveu que serà una dura pugna amb l’Hospitalet. El conjunt dirigit per Pedro Dólera va fer un partidàs i, sobretot, es va mostrar molt efectiu els primers compassos del matx. Ja en el 3’, Pablo Ufano va rematar creuat amb el cap una centrada de Blázquez des de la dreta. Enmig d’un intent tímid del Tona de reaccionar contra un Olot sempre ben posicionat i segur, Marc Mas va assestar un nou cop als osonencs amb ajuda de Dan Coll, que va desviar el xut per acabar de superar Aroca (28’). Arnau Forés va controlar una centrada de Roquet des de l’esquerra per pensar-s’ho i batre el porter local cinc minuts després per establir un 0-3 gairebé definitiu.

En la segona part, el Tona va intentar treure l’orgull, però, en veure que seria una quimera tenir una mínima opció, Terma, que va caçar un rebuig a xut de Maynau (78’) i Moha, a plaer assistit pel de Tossa (87’) van establir el 0-5 escandalós i definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)