L’Escala ho paga car

3a divisió FEF. El conjunt d’Aday Benítez veu com li remunten el duel al Nou Miramar i perd contra l’Hospitalet després d’anar guanyant per 2-0

L’Escala 2 L’Hospitalet 3

L’ESCALA:Ferreti, Nil Congost, Bastidas (Burama, 71’), Jordi Bas, Amoedo (Peter, 84’), Josu (Genís, 71’), Izan, Aparicio (Adrià, 89’), Konteh (Nemoto, 46’), Pime i Xumetra.L’HOSPITALET:Aliaga, Rubi, Pentelei, Marc, One, Raul Martínez (Sehou, 56’), Ton Alcover (Méndez, 46’), Joel Lasso, Óscar Gómez (Ferrer, 89’), Albert López (Sanku, 89’) i Lobato.GOLS:1-0 (45’) Pime. 2-0 (59’) Pime. 2-1 (65’) Óscar Gómez. 2-2 (75’) Albert López. 2-3 (88’) Joel Lasso.ÀRBITRE:Tabares Ramírez.T.G.:Als locals Jordi Bas i als visitants López, Raul i Ruben.T.V.:Cap.

L’Escala ho va pagar molt car ahir al Nou Miramar. Els d’Aday havien aconseguit fins a dos gols d’avantatge respecte als barcelonins en el minut 58, però l’Hospitalet va donar un cop de puny sobre la taula per demostrar per què són on són i va convertir el resultat del Nou Miramar en un 2-3. Els visitants van començar dominant i controlant el partit, sobretot en el primer quart d’hora. I tot i que van començar un pèl millor, l’Escala no ho va posar fàcil. Els escalencs van aconseguir, passat el minut 30, començar a generar ocasions i fer perillar la porteria d’Aliaga, liderats per Xumetra i Pime. El segon, sobretot, va provar de finalitzar-les. I després d’intentar-ho fins a tres vegades, el davanter escalenc es va acabar trobant amb el gol un minut abans que l’àrbitre xiulés el final de la primera part. L’alegria va durar uns minuts més, amb un inici somiat en la segona meitat. Pime en va tornar a fer una de les seves, i quan pràcticament ningú s’ho esperava, i menys el porter visitant, el davanter escalenc va provar un xut que, efectivament, va entrar a la porteria d’Aliaga. L’alegria, però, es va acabar quan els hospitalencs van demostrar per què són on són en la taula. I en els últims minuts del partit van capgirar el resultat i van remuntar el duel amb gols d’Óscar, Albert López i Joel Lasso.