1a divisió FEF

El Barça Atlètic treu un bon punt de Lugo (1-1)

Els de Rafa Márquez empaten en un xoc molt igualat davant un rival directe i es mantenen en places de promoció d’ascens

El Barça Atlètic ha empatat al camp del Lugo (1-1) i suma un bon punt a domicili davant un rival directe que el permet mantenir-se en posicions de play-off. El gol inicial dels gallecs l’ha igualat ràpidament un Pau Víctor que continua tocat per una vareta.

Nacho Quintana ha avançat al Lugo als onze minuts de joc amb un bon xut creuat al pal llarg de Marc Vidal. Semblava que es complicava el repte, però no ha tardat ni cinc minuts a contestar el màxim golejador del grup, Pau Víctor. El davanter ha desviat un xut des de la frontal de Garrido per empatar i anotar el seu onzè gol en setze jornades. Ja iguala el màxim golejador de tota la categoria. Una garantia.

Ha estat molt igualat el xoc, idees diferents d’ambdós conjunts, però màxim equilibri. De fet, s’han vist poques accions clares de perill al llarg dels següents 75 minuts de partit. Els de Rafa Márquez ha tingut una bona doble ocasió quan restava un quart d’hora pel final. Però, la més clara ha estat pels locals a la recta final. Víctor Narro ha vist com Pau Víctor li treia sota pals el gol de la victòria. No deixa de marcar gols i, ara, també en salva. Tot li va de cara al jugador cedit pel Girona, que ha salvat un punt molt positiu per un filial blaugrana que continua competint a la part alta de la taula.