1a divisió FEF

Un final molt cruel castiga al Cornellà a Ponferrada (1-0)

Els verds perden al darrer segon, i des del punt de penal, després de competir molt bé davant un dels equips importants del grup

El Cornellà ha perdut al Toralín davant la Ponferradina (1-0) per un gol de penal al darrer segon. Els de Gonzalo Riutort han viscut un final molt cruel després de competir de meravella durant 90 minuts al camp d’un rival que és ara mateix colíder del grup.

Ha sigut superior el conjunt local durant la primera meitat, amb la iniciativa del joc i buscant porteria contrària. Tot i això, els verds han defensat de meravella i, de fet, han acabat tenint l’ocasió més perillosa de la primera meitat amb un xut al pal de Kike López.

El Cornellà ha estat millor després el pas per vestidors, però la Ponferradina ha anat recuperant el domini. Yari ha hagut d’aparèixer per evitar el primer dels locals i Caballero ha deixat un magistral xut de falta que ha obligat a aparèixer al porter Andrés Prieto.

Quan semblava que el Cornellà s’enduria un punt d’or d’El Bierzo, a la darrera jugada del partit una pilota llarga ha sorprès l’esquena de la defensa dels del Llobregat i Ayala ha acabat fent penal a Ernesto Gómez, en una acció al límit de l’àrea. El veterà Yuri no ha perdonat i ha castigat als verds, que tornen a casa sense res positiu i encadenant la quarta jornada sense guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)