1a femenina

A Tenerife, sense Jana Fernàndez

Lliga F. La defensa es torna a lesionar, just quan s’esperava que reaparegués, i allarga els problemes en la defensa del Barça, que visita el Costa Adeje. El Llevant Les Planes vol burxar en la ferida del Real Madrid, que encadena dues derrotes

Barça i Llevant Les Planes abaixen el teló de la lliga aquest 2023. Les blaugrana encara tindran un partit de Champions dijous, però la jornada d’avui és l’última abans de Nadal. L’última, també, abans que tots dos s’enfrontin el dia de Reis a les 18.30 h.

El Barça trepitjarà la gespa de l’Heliodoro Rodríguez López de Tenerife (12h) per enfrontar-se al Costa Adeje, novè classificat. La prèvia del duel ha estat marcada per la informació sobre la marxa de Jonatan Giráldez que va aparèixer dijous, i per una nova mala notícia en forma de lesió. Jana Fernàndez, que havia de reaparèixer aquesta setmana, té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i allarga el seu calvari i el que està vivint l’equip, especialment en la línia defensiva amb les lesions de Paredes i Mapi, aquesta última de llarga durada. Giráldez s’ha endut divuit futbolistes, tres del filial.

Un Madrid ferit

Per la seva banda, el Llevant Les Planes, que encadena tres partits sense guanyar, tindrà al davant el difícil repte de superar el Real Madrid (14 h). Ara bé, les blanques arriben ferides després d’encadenar dues derrotes consecutives contra el Sevilla, en la lliga, i el París FC, en la Champions. Les de Ferran Cabello intentaran burxar en la ferida del Madrid, si bé les d’Alberto Toril estan obligades a reaccionar i a guanyar per no allunyar-se d’Europa i per afrontar el partit de Champions de dimecres amb moral i esperança de sumar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)