1a femenina

El Barça s’imposa a Tenerife en l’últim partit de l’any (0-2)

Les baixes en defensa, no han estat cap impediment pel Barça, que marxa a l’aturada de Nadal amb un nou ple de victòries en lliga. 12/12. Avui ha sumat la dotzena a l’Heliodoro Rodríguez López imposant-se al Costa Adeje per 2-0. El gol de penal de Graham Hansen al 49’ i la diana de Keira Walsh al 62’ han donat l’últim triomf en lliga de l’any a les blaugranes.

El partit a l’Heliodoro ha començat i s’ha mantingut sota el domini de les blaugranes, com era d’esperar. Les de Jonathan Giráldez han tingut a les locals atrapades a la seva àrea i espantant, sota pals, Aline. El primer ensurt ha arribat al minut 5 via Aitana. Aprofitant una centrada des de la banda esquerra d’Ona Batlle, la pilota d’or ho ha volgut acabar, però la pilota ha marxat desviada. Seguint amb el domini, sense ocasions de les locals, Salma també ha volgut provar d’obrir el marcador, Aline providencial, li ha guanyat l’1 contra 1, fent una parada de campionat. Pina i Martina s’han sumat a fer perillar Aline, però la portera brasilera no ha deixat passar ni una pilota. Però les culers ho han continuat provant. Aitana, amb una jugada marca de la casa, des de l’interior i amb l’esquerra, ho ha tornat a intentar, però Aline, altre cop, l’ha salvat amb un salt estirat. Abans d’anar cap al vestidor, Pina també n’ha tingut una altra, quan Graham l’ha aconseguit robar en sortida de pilota rival, però la 6 del Barça l’ha enviat fregant el pal. El Barça s’ha trobat amb un Costa Adeje tancat al darrere que els ha deixat tenir la pilota però no avançar-se en el marcador. I la de Giráldez han marxat al descans amb el 0-0 de l’inici.

El gol s’ha fet esperar en la primera meitat, però en la segona, ha arribat ben ràpid i en forma de penal convertit per Graham. La tinerfenya Patri Gavira ha tocat l’esfèric amb la mà dins l’àrea i la noruega culer ho ha resolt de pressa des dels onze metres sumant el seu nové gol en lliga. Les culers ja avançades en el marcador, han continuat manant, i el segon no ha tardat en arribar. Aitana dins l’àrea l’ha filtrat per Keira Wlash, que més aviat sola, ha pogut controlar i aixecar el cap per, amb un bon xut ajustat a la dreta de la porteria local ha augmentat distàncies al 62’. Amb ja les dues dianes, Giráldez ha aprofitat per aportar cames noves al camp i ha fet un primer triple canvi fent entrar al verd Torrejón, Mariona i Patri per Martina, Vicky López i Pina. I José Àngel Herrera, també ho ha fet, fent dos canvis ofensius per mirar de capgirar el guió de l’enfrontament. I en certa manera ho ha aconseguit, perquè Koko Ange, un d’aquests canvis de les locals, ha aconseguit apropar-se a l’àrea de Paños fent el primer xut del Costa Adeje al 73’, però Ona Batlle l’ha tret amb una bona acció individual defensiva. El ritme d’ocasions blaugranes ha baixat una mica amb ja dos gols al marcador, compensat per alguns xuts de les locals. Res, però, que acabés de canviar el guió del domini de les culers.

El partit ha acabat sense sorpreses 0-2 i 12/12. Les blaugranes han firmat l’última victòria de l’any de la lliga F, però encara poden sumar un altre triomf en clau europea, el dijous vinent en la tornada de la fase de grups contra el Rosengard (21h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)