1a divisió FEF

Taules per acomiadar l’any al Johan Cruyff (1-1)

El Barça Atlètic empata davant la Ponferradina en un duel entre equips de la zona alta i tanca l’any sortint de la zona de play-off

El Barça Atlètic ha empatat davant la Ponferradina al Johan Cruyff (1-1) en un gran partit entre dos equips de la part alta de la 1a FEF. Alarcón ha avançat als de Rafa Márquez a vint minuts del final, però Dacosta ha empatat immediatament. Han jugat un bon partit els catalans, però no han pogut sumar més d’un punt davant un rival molt treballat.

Pau Víctor ha tingut la primera ocasió del partit poc abans dels deu minuts de joc, probablement l’única clara del primer temps. Però la pilota li ha quedat enrere i la seva rematada tova l’ha pogut rebutjar el porter visitant. Ha tingut més pilota el filial blaugrana, però sense poder fer gaire mal a una Ponferradina ben plantada. El conjunt lleonès, però, no ha deixat pràcticament situacions de finalització al primer període.

Ha començat bé el Barça Atlètic la segona meitat. Sobre l’hora de joc ha pogut arribar el primer dels de Márquez. Un xut d’Alarcón, desviat per un defensa, ha obligat a treure una mà miraculosa a Prieto. En l’acció posterior Mika Faye ha estavellat al travesser un brillant llançament de falta amb la cama esquerra.

Ha trobat el premi uns instants més tard. Alarcón ha rebut a l’interior de l’àrea, ha retallat amb la dreta i ha finalitzat amb l’esquerra per, després de tocar en un rival, obrir la llauna i avançar al conjunt blaugrana. Però quan l’equip havia fet el més difícil els de Ponferrada han despertat ben ràpid. Una pilota morta a l’àrea l’ha caçat Raúl Dacosta per establir de nou les taules.

Ha tornat a la cerca de la victòria el Barça Atlètic, i Prieto ha tornat a aparèixer amb una brillant doble intervenció. També Marc Vidal ha aturat una bona rematada de Sibille. Empat en un gran partit al Johan Cruyff entre dos conjunts ubicats a la parta alta de la taula. Ha sigut millor el conjunt de Rafa Márquez, però no ha pogut lligar els tres punts i encadena la tercera jornada sense guanyar. Surt del play-off, es queda a un punt de la cinquena plaça que ara ocupa el Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)