1a divisió FEF

El Sabadell posa barata la derrota i cau golejat a Lleó (3-0)

Una errada grollera d’Ortolà ha regalat el primer gol a la Cultural quan els arlequinats estaven competint molt bé

El Sabadell ha perdut al Reino de León davant la Cultural Leonesa (2-0), tercer classificat, en un partit marcat per una errada grollera d’Ortolà sobre la mitja hora de joc que ha provocat el primer gol dels locals quan els arlequinats estaven quallant un partit molt seriós.

Els vallesans han sortit bé al partit. De fet, han aconseguit tenir trams amb més pilota que els locals al llarg del primer temps, i ser sòlids per no concedir opcions clares quan els ha tocat defensar. Era un partit molt seriós dels d’Óscar Cano en un escenari realment complicat. En aquests no pots regalar res, i el Sabadell ho ha fet. Concretament, Ortolà. Una errada grollera del porter en sortida de pilota ha provocat l’1 a 0. Ha estavellat el que era una passada en llarg sobre un company per permetre que Guillermo la recollís i anotés el primer.

I no és precisament un regal que coincideix amb l’arribada del Nadal, malauradament els arlequinats han encadenat errades tan greus com aquesta de manera constant al llarg d’aquesta campanya. Un peatge impossible d’equilibrar en una categoria tan complicada i exigent com la 1a FEF.

Tot i això, el Sabadell ha continuat competint, i ha quallat una bona segona meitat. Li ha costat molt generar ocasions clares en atac davant un rival molt difícil de danyar, especialment a casa. I, de nou, quan els catalans no patien ni estaven rebent ocasions, ha arribat la sentència. Aquesta vegada, però, ha estat un golàs de Kevin Presa des de la frontal i no una errada pròpia.

Als darrers minuts, en una transició ràpida, Berto ha signat la golejada en una gran rematada de cap. Els arlequinats tornen a encaixar una derrota dura i es mantenen penúltims classificats, ara a vuit punts dels primers equips situats fora de la zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)