Premier

El City a punt de firmar Claudio Echeverri (River)

El Manchester City és el més ben situat per fitxar una de les promeses del futbol argentí. Es tracta de Claudio Echeverri, que amb només 17 anys ja ha debutat amb el primer equip de River Plate i va capitanejar a la selecció argentina sub-17 fins a la tercera posició final en el passat mundial de la categoria disputat a Indonesia.

Amb el sobrenom de Diablito, Echeverri firmarà un contracte de sis temporades però romandrà al seu club d’origen fins el desembre del 2024, quan farà el salt a Europa. El Girona podria ser la seva primera aturada en el futbol europeu tot i que el que pugui passar durant tot el 2024 és tota una incògnita.

El City, que ha guanyat la cursa als grans clubs europeus, entre ells el Barça, es gastarà 25 milions d’euros, una mica més dels fixats en la clàusula de rescissió per assegurar-se la nova perla, que firmarà en els propers dies el seu contracte amb el City Football Group per continuar evolucionant dins de l’estructura formada amb el Girona cada vegada com a peça més essencial del projecte esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)