1a divisió FEF

El Nàstic s’imposa amb solvència al Cornellà (3-0)

Els tarragonins continuen invictes com a locals, es consoliden en els llocs de privilegi i no permeten que el Cornellà s’allunyi del descens

El Gimnàstic de Tarragona es manté com a únic equip del grup 1 de primera FEF imbatut a casa -amb sis victòries i tres empats- després d’imposar-se amb claredat a un Cornellà apagat i incapaç de fer mal a camp contrari.

La primera part ha tingut ben poques aproximacions de perill i als dos conjunts, mancats d’idees a l’últim terç, els hi ha costat accelerar el ritme d’un partit molt ensopit. Els verds només han inquietat la porteria rival a pilota aturada, amb una falta escorada executada per Canario que la defensa local ha rebutjat.

Els grana han estat els primers a avisar de debò, abans de la mitja hora, amb un xut creuat de Pablo Fernández que s’ha perdut per línia de fons. L’espurna del primer temps ha arribat minuts més tard, quan Nacho s’ha tret de la màniga una potent fuetada des de llarga distància que ha deixat Meykher sense possibilitat de reacció (1-0, 32’).

El Cornellà necessitava fer un pas endavant després d’arribar perdent a la mitja part, però ha encaixat una nova garrotada al cap de dos minuts de la represa, quan Concha ha iniciat una jugada per banda dreta que Jardí ha finalitzat superant el porter visitant amb un xut col·locat (2-0, 47’).

Marc Fernández ha estat l’autor de la sentència definitiva gràcies a una combinació amb Jardí i un xut mossegat que ha tocat en un defensa visitant abans d’entrar al fons de la xarxa (3-0, 77’).

La victòria local deixa el Nàstic consolidat als llocs de promoció d’ascens i reforçat després de guanyar quatre de les darreres cinc jornades. D’altra banda, el Cornellà continua amb un únic triomf a domicili i queda, a només tres punts del descens, pendent dels resultats dels seus perseguidors.