1a divisió FEF

El Barça Atlètic topa amb l’Unionistas i encadena quatre partits sense guanyar (0-2)

El Barça Atlètic continua sense trobar el camí de la victòria. Després de la derrota contra el Deportivo i els empats davant el Lugo i la Ponferradina, aquesta nit els de Rafa Márquez han ensopegat contra l’Unionistas (0-2) i han desaprofitat l’oportunitat de dormir en posicions de play-off d’ascens.

L’Unionistas ha sortit amb un plantejament valent i ben aviat s’ha avançat en el marcador. En el minut 11, Slavy ha superat a Marc Vidal amb una rematada totalment sol a l’àrea petita en un servei de córner. Poc abans, Cuéllar l’havia tingut després d’una llarga jugada col·lectiva, però el seu xut l’havia aturat sense problemes Cacharrón. A contracorrent, el filial blaugrana ha començat a generar perill per capgirar el marcador. Mbacke ha estat un dels més actius en atac, amb nombroses incorporacions i canvis de joc. Malgrat el domini, el Barça Atlètic no aconseguia trobar la tecla per colpejar al rival. Faltava profunditat. Domini molt pla.

Al començament de la represa, Ángel Alarcón ho ha provat amb un xut llunyà. Poc després, Slavy ha perdonat el segon amb una rematada a boca de canó que ha marxat per sobre el travesser (57’). Els de Rafa Márquez no trobaven la manera de generar ocasions clares, i en el 82’ han vist com els visitants ampliaven les distàncies amb una rematada de cap d’Álvaro Gómez tot sol en el punt de penal. En el 84’ hi ha hagut doble ocasió pels blaugrana. Cacharrón ha salvat un xut de Percan i Aleix Garrido ha enviat el refús fora per ben poc. Marc Vidal ha evitat el tercer en el minut 90 desviant el xut de Serrano que buscava l’escaire.