1a femenina

El Barça s’imposa a Albacete i accedeix als quarts de la copa (0-6)

L’equip de Jonatan Giráldez no perdona al Carlos Belmonte i es desfà sense complicacions del conjunt manxec

El Barça derrota clarament el Fundación Albacete (0-6) i s’assegura la classificació per als quarts de final de la copa de la reina. Els gols de Dragoni, Martina i Oshoala a la primera meitat han deixat encarrilat l’enfrontament per a les blaugrana, que al segon temps ho han arrodonit amb les dianes d’Ona Batlle, Clàudia Pina i Mariona Caldentey.

El conjunt de Jonatan Giráldez ha necessitat poc més de 30 segons per enviar el primer avís a les locals amb una rematada de Brugts. La portera de l’Albacete, Alba Hoyas, ha completat una gran actuació, però no ha pogut impedir la golejada de les visitants, tècnicament molt superiors.

Dragoni ha obert la llauna per a les catalanes amb un xut des de la frontal de l’àrea (0-1, 20’). Més tard, dos gols en dos minuts, de Martina, en un córner (0-2, 35’), i d’Oshoala (0-3, 37’), han deixat tocades de mort les manxegues.

A la segona part, l’equip culer ha rematat la feina amb les dianes d’Ona Batlle (0-4, 55’), molt participativa per banda esquerra, Clàudia Pina (0-5, 78’) i Mariona Caldentey (0-6, 85’).

D’aquesta manera, el Barça queda classificat per als quarts de final de la copa de la reina, títol que el club espera aixecar aquest curs després de l’episodi de la temporada passada per alineació indeguda de Geyse que li va costar l’eliminació a les blaugrana als vuitens de final, malgrat guanyar al camp davant l’Osasuna (0-9).