1a divisió FEF

El Nàstic desfà el Lugo des de l’estratègia (2-0)

Els tarragonins guanyen 2 a 0 al Nou Estadi, encadenen el cinquè triomf consecutiu i se situen a la segona posició

El Nàstic de Tarragona supera al Lugo al Nou Estadi (2-0) i encadena la cinquena victòria consecutiva. El conjunt grana acabarà la jornada com a segon classificat i assentat a les posicions de play-off d’ascens.

Els gallecs arribaven de tres derrotes consecutives, però han sortit amb molta personalitat a la gespa, demostrant el talent de la plantilla. Han tingut més pilota que el Nàstic en un partit igualat, i ha estat capaç de tancar als grana a la seva àrea en diverses fases. De fet, al minut cinc, Varo s’ha vestit d’heroi per aturar un penal a Morgado després d’unes mans de Borja.

I a partir d’aquí el Lugo no ha estat capaç de fer prou mal al Nàstic tot i arribar. I ho ha acabat pagant al segon temps. En una segona meitat on no passava res, amb interrupcions i poques ocasions de perill, els tarragonins han tret rendiment a un dels seus majors potencials: la pilota aturada.

A un quart d’hora pel final, Borja ha tret una centrada majestuosa en un córner que Marc Fernández ha empentat al fons de la xarxa sobre la línea de gol. Esclat dels gairebé 8.000 espectadors al Nou Estadi.

I en menys de deu minuts ha arribat el segon. Ple d’incertesea. Un nou servei de cantonada, llençat per Montalvo ara, l’ha rematat Pablo Trigueros per marcar el seu quart gol aquesta campanya. Un central. Mai s’acabarà de saber si la pilota ha sobrepassat totalment la línia o no.

El Nàstic es fa fort. Continua sense conèixer la derrota a casa i s’acosta al cim de la taula mentre agafa distància als perseguidors.