1a divisió FEF

El Sabadell remunta contra el Celta B i toca la permanència (2-1)

Els arlequinats capgiren el gol inicial dels gallecs gràcies a les dianes de dos nous fitxatges i queden a tocar dels llocs de salvació

El Sabadell derrota al filial del Celta a La Nova Creu Alta (2-1) amb una remuntada espectacular a la segona meitat i encadena la tercera victòria consecutiva que el deixa a tan sols un punt de la permanència a l’espera que acabi la jornada.

Una situació difícil d’imaginar fa unes setmanes, però l’equip ha donat la volta a una situació límit i, amb una gran eficàcia dels nous fitxatges, fa passos de gegant per assolir la salvació.

Era un partit de màxima exigència. Arribava el segon classificat i màxim golejador de la categoria. El duel ha estat obert des de l’inici. Ambdós conjunts han gaudit d’ocasions per posar-se per davant, però ha estat el Celta B el primer a encertar. El carriler Javi Rodríguez ha marcat pels visitants sobre la mitja hora de joc. Es temia el pitjor la parròquia local. Però els ànims s’han aixecat quan pocs minuts després el filial gallec ha enviat al pal un penal polèmic que hauria pogut suposar la sentència.

S’ha crescut el Sabadell i la segona meitat ha estat un festival d’alegria a la Nova Creu Alta. Sobre l’hora de joc, Abde Damar ha igualat el partit després d’una bona acció col·lectiva. El segon gol en dos partits del futbolista cedir per l’Ibiza.

I un altre nouvingut ha fet esclatar la bogeria. David Soto, arribat fa uns dies des de la Ponferradina, ha marcat un golàs des de la frontal de l’àrea per capgirar el marcador a menys de deu minuts pel final.

Victòria fonamental d’un Sabadell que ja no somia en salvar-se. És una realitat que toca amb els dits, malgrat que encara queda el més difícil. Però sobra temps si les coses continuen fent-se bé, quasi mitja temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)