1a femenina

Tarda de tràmit contra el cuer

Lliga F. El Barça, ja sense Oshoala, rep un Sporting de Huelva que només ha sumat 4 punts

El Barça tanca la jornada en la Lliga F avui al Johan Cruyff (18 h, DAZN) contra un Sporting de Huelva que només ha guanyat un partit en tot el campionat. Va ser contra el Granada fa només dues jornades (0-1). Quatre punts només ha sumat l’Sporting de Huelva, que té la salvació a 9. El Barça viu als antípodes, invicte, amb 42 punts. La classificació i les sensacions conviden a intuir una tarda plàcida al Johan Cruyff.

Serà el primer partit ja sense Asisat Oshoala, traspassada aquesta setmana al Bay FC, i el primer després que Sandra Paños anunciés divendres que marxa del club a final de temporada. El Barça buscarà un triomf convincent després dels dubtes generats dijous a Benfica en la Champions (4-4). La victòria permetria afrontar la setmana amb confort, una setmana en què el Barça sabrà el seu pròxim rival a Europa i afrontarà el doble enfrontament contra el Sevilla, en la copa de la Reina i la lliga.

El Llevant les Planes visita Tenerife

Després de l’empat reconfortant contra l’Atlético de Madrid que va servir per tallar una mala ratxa de quatre derrotes seguides, el Llevant les Planes jugarà avui a Tenerife intentant recuperar antigues sensacions, perquè justament és el rival contra qui va obtenir l’última victòria un ja llunyà 12 de novembre (3-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)