1a divisió FEF

Un Nàstic de dues cares derrota el Real Unión i se situa líder (2-1)

El conjunt tarragoní es fa amb el lideratge i continua sent l’únic equip del grup 1 de primera FEF que encara no ha perdut cap partit com a local aquest curs

El Nàstic supera el Real Unión amb dos gols a la primera meitat de Joan Oriol i Alan Godoy i continua intractable al Nou Estadi Costa Daurada. El conjunt de Dani Vidal és l’únic equip del grup 1 de primera FEF que no ha perdut cap enfrontament com a local aquest curs, amb 8 victòries i 4 empats. La relliscada de la Ponferradina a El Toralín davant l’Unionistas (1-1) deixa els nastiquers al capdamunt de la classificació.

Els locals s’han avançat en la primera arribada de perill gràcies a un potent xut llunyà de Joan Oriol (1-0, 11’). La recuperació prèvia de Montalvo per després assistir al capità grana ha estat clau en l’acció que ha obert la llauna. Els visitants han provat de reaccionar més tard amb un xut de Solís que ha sortit per damunt del travesser (19’).

Tot i no tenir el control del matx, els tarragonins han tornat a avisar amb una centrada de Montalvo des de la banda dreta que Pol Domingo ha rematat desviat dins de l’àrea petita (25’). La més clara del primer temps l’ha tingut minuts després Vidorreta, que ha rematat desviat una acció a pilota aturada quan es trobava sol a l’alçada del punt de penal.

El Nàstic ha ampliat l’avantatge en un servei de cantonada que Borja Martínez ha penjat al primer pal i que Godoy ha enviat amb el cap al fons de la xarxa (2-0, 37’). La diana ha servit per tancar una primera part solvent dels tarragonins.

Els guipuscoans han sortit amb determinació a la represa i Asier Benito ha retallat distàncies amb una fuetada des de ben lluny que ha entrat per l’escaire (2-1, 49’). Els de Dani Vidal han patit la pressió dels bascs en el tram inicial de la segona meitat.

Després d’uns primers 45 minuts en què el Real Unión ha dut el pes del partit i els locals hi han posat l’efectivitat de cara a porteria, el segon temps, ensopit, ha tingut molt poc futbol i el matx ha perdut el ritme del primer temps. Això sí, Solís ha tingut el gol de l’empat en l’afegit, però el seu xut des de dins l’àrea ha estat blocat per Parra (93’).

Amb el triomf, el Gimnàstic encadena vuit partits sense perdre i suma 22 dels darrers 24 punts, fet que li permet assolir el lideratge. El pròxim repte serà diumenge que ve, dia 18 de febrer, al camp del Sestao River (18:00h).