1a divisió FEF

El Cornellà treu un punt del camp del Tarazona (0-0)

El conjunt dirigit per Gonzalo Riutort es manté fora del descens després de sumar a domicili davant un rival directe en la lluita per la salvació en un partit de poques ocasions

El Cornellà empata al camp del Tarazona, rival directe en la lluita per evitar el descens a segona FEF, i torna a puntuar fora de casa, on aquest curs només ha obtingut un triomf, després d’encadenar sis derrotes consecutives a domicili.

La primera part ha tingut ben poques accions de perill, i la majoria han caigut pel bàndol local. Carlos Javier ho ha provat en dues ocasions (14’ i 24’) amb dos xuts que han sortit desviats, i en el tram final, Dani ha obligat Miño a intervenir i blocar en dos temps (40’).

A la represa, els aragonesos han continuat duent la iniciativa, però els del Baix Llobregat han aguantat bé en defensa i han resistit als xuts de San Emeterio (52’) i Álex Gil (60’). La més clara del Cornellà ha arribat quan faltaven 15 minuts, amb una doble rematada de Claudio Mendes que Carrasco ha aturat (75’).

El Tarazona ha tingut dues ocasions més abans d’acabar el duel, amb un xut alt de Keita (76’) i una rematada de Guiu, que ha connectat amb una centrada provinent de la banda dreta, però la pilota ha sortit molt a prop de la creueta (82’). En el temps afegit, Cubillas ha deixat els locals amb deu homes en veure la segona amonestació (94’).

Tot i encadenar el setè partit sense veure porteria com a visitant, l’equip de Gonzalo Riutort, el menys golejador del grup 1 fora de casa, suma un punt valuós que li permet arribar als 25, mantenir-se un per davant del conjunt saragossà i momentàniament tres per sobre de la zona de descens, marcada pel Sabadell, que demà rep el Barça Atlètic (18:00h) i podria reduir la distància respecte dels verds.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)