1a divisió FEF

El Sabadell guanya al camp de la Real i surt del descens (0-1)

Feia 17 jornades que el Sabadell no es veia fora de la zona de descens. Avui, després de guanyar per la mínima al camp de la Real Societat B amb gol de Vladys, els arlequinats dormiran fora de les brases.

Primera part d’anades i vingudes. Els locals han estat els primers a arribar a la porteria rival amb un primer intent llunyà d’Eder García. Però els catalans no han tardat a contestar amb un contracop de la mà de Vladys. Ortolà, sota pals s’ha encarregat d’aturar més d’una ocasió dels bascos. I entre Abdel i Vladys, els arlequinats han anat avisant al porter local. La insistència ha acabat donant els seus fruits i Vladys ha estat l’encarregat d’obrir el marcador (24’). Els minuts restants de la primera meitat, els sabadellencs s’han quedat una mica més enrere, sense crear tant perill. La Real ho ha intentat, però cap ocasió ha espantat prou a Ortolà, i el Sabadell ha marxat al descans guanyant per la mínima.

La segona part ha començat més tranquil·la, amb un Sabadell per davant al marcador i controlant la possessió. Però la Real no s’ha donat per vençuda i ha continuat arribant a l’àrea d’Ortolà, això sí, sense trobar porteria. Abdel ha tingut la més clara dels arlequinats a la segona meitat, amb un xut que ha marxat per sobre el travesser. Arribats al 67’ la situació s’ha posat encara més magre pels locals, quan han vist expulsat Eder García per una acció sobre Vladys. Els últims minuts, ha tornat la tensió. Els catalans han quedat més arraconats al seu camp i els bascos han provat fins al final d’empatar el partit, però els locals no trobaven rematadors, o es trobaven amb el mur d’Ortolà. El partit ha arribat fins al 95’ i sense més dianes que la de Vladys el Sabadell s’ha endut els tres punts que els empenten per sortir del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)