1a divisió FEF

El Nàstic rescata un punt en un mal partit a Sestao (1-1)

Un gol d’Óscar Sanz en temps afegit ha permès salvar un punt als tarragonins per mantenir el lideratge en solitari.

El Nàstic de Tarragona ha acabat rescatant un punt valuós al camp del Sestao (1-1) després d’un partit molt fluix del conjunt de Tarragona. S’han avançat els locals des del punt de penal i, a la recta final, Óscar Sanz ha igualat rematant en una pilota morta a l’àrea petita. Els grana continuen sent líders.

Ha sortit a no complicar-se la vida ni una sola vegada el Nàstic. Un camp en un estat inestable i dos centrals que no han tingut pràcticament minuts de pes aquesta temporada, situacions que sembla han pesat molt als tarragonins a l’hora de decidir com afrontar el xoc. Potser en excés.

Ha estat una primera meitat lletja de veure, sense pràcticament dues passades seguides i amb el Sestao més còmode en un partit de duels constants. Molt poques ocasions. Ha gaudit d’una molt clara l’equip local en un remat a l’interior de l’àrea petita que s’ha estavellat a la cara de Parra. Pol Domingo ha marcat en una acció d’estratègia, però en fora de joc.

A l’inici de la segona meitat el conjunt basc ha atropellat al Nàstic. El pal i grans aturades de Parra han impedit que arribés el primer gol, però ha acabat caient passada l’hora de joc. El mateix Parra ha fallat en la lectura de la jugada i ha acabat cometent un penal innocent sobre Kaxe, que el mateix davanter ha transformat.

Poca resposta dels de Tarragona en els minuts posteriors. De fet, ha estat més a prop el 2 a 0. Però en la recta final els locals s’han aculat molt i el Nàstic ha empentat, amb més ganes que idees. Però li ha acabat servint. Marc Fernández ha vist com li anul·laven un golàs per un nou fora de joc, i Óscar Sanz ha empatat amb una rematada de cap després de diverses pentinades a l’interior de l’àrea. Un gol que val un punt, i un punt que és or.

És or perquè els de Dani Vidal no l’han merescut, i demostren que també són capaços de competir quan l’equip no flueix. A més, es mantenen líders en solitari. El pròxim repte serà la visita del Terol, el cuer, al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)