1a divisió FEF

El Nàstic torna al camí de la victòria davant l’Arenteiro (0-1)

1a divisió FEF El conjunt grana s’imposa a l’equip gallec en un terreny de joc impracticable gràcies a un gol de Marc Fernández a l’inici de la segona meitat i recupera momentàniament el lideratge del grup 1 de primera FEF

El Gimnàstic es refà de la inesperada i dolorosa derrota de la setmana passada davant el Terol (0-2) i s’imposa a l’Arenteiro (0-1), equip revelació i un dels millors locals del grup 1, gràcies a un gol de Marc Fernández a l’inici de la segona meitat d’un partit disputat en un terreny de joc impracticable per la pluja i el mal estat de la gespa.

El conjunt grana no ha pogut obrir la llauna en els primers 45 minuts, però no ha estat per manca d’ocasions. Els visitants n’han comptabilitzat tres, totes elles amb Godoy com a protagonista.

L’atacant canari no ha pogut batre Diego García amb l’exterior de la bota després de rebre una passada de Marc Fernández (16’) i, en el tram final, ha tingut una doble oportunitat. Mula ha assistit al jugador cedit per l’Alavés, però la seva finalització ha sortit a pocs centímetres del pal (40’). Tot seguit, Marc Fernández ha provocat l’error del porter local i el rebot li ha caigut de nou a Godoy, que ha xutat a porteria buida, però Javi Moreno ha desviat la pilota amb el cap quan aquesta es dirigia al fons de la xarxa (41’).

Els tarragonins s’han avançat després del descans i ho han fet, com és més que habitual aquest curs, en una acció d’estratègia que ha servit Mula. Óscar Sanz ha prolongat la jugada amb una pentinada i Marc Fernández, ben col·locat, no ha perdonat des de l’àrea petita (0-1, 50’).

La primera ocasió amb cara i ulls dels gallecs ha sortit de les botes de Pibe, que ha provat un xut potent des d’una posició escorada que ha obligat Varo a intervenir amb els punys (73’).

Minuts més tard, els locals han posat la por al cos als nastiquers en un servei de cantonada penjat al segon pal que ha estat rematat per Novoa i que Borja Martínez ha refusat amb el cap (89’). L’entrenador del conjunt català, Dani Vidal, ha estat expulsat en l’últim minut de partit.

El triomf permet encadenar la cinquena jornada sense perdre a domicili, on el Gimnàstic suma 13 punts dels darrers 15 en joc. La desfeta de la Ponferradina al camp del Fuenlabrada (2-1) permet als tarragonins recuperar momentàniament el lideratge. El Nàstic necessita que el Deportivo no guanyi demà contra el Lugo a Riazor (19h) per tancar la jornada 26 com a primer classificat.