1a divisió FEF

Cop sobre la taula del Nàstic a Ponferrada (0-1)

Els tarragonins trenquen una lleu mala dinàmica de tres partits sense guanyar derrotant a un rival directe en un gran escenari

El Nàstic de Tarragona ha guanyat a la Ponferradina al Toralín (0-1) i es col·loca momentàniament segon, igualat a punts amb el Barça Atlètic. Un gol de Marc Fernández a l’inici del segon temps ha donat tres punts fonamentals als de Dani Vidal en un duel directe davant un rival també en places de play-off. L’equip s’ha aixcat en el millor moment després de tres jornades sense vèncer.

Ha arrencat a per totes la Ponferradina, que s’estrenava a casa amb Junafran a la banqueta. Yeray ha perdonat el gol ben aviat en una ocasió claríssima, i Yuri tampoc ha pogut trobar porteria després d’una pèrdua dels tarragonins en sortida. S’ha refet el conjunt català després de patir en els primers compassos. Ha reaccionat amb un bon intent de Jardí que Pablo no ha pogut enviar al fons de la xarxa després del rebuig del porter. Més tard, Mula s’ha topat amb el defensa en una situació de rematada molt favorable a l’interior de l’àrea.

Tan sols començar la segona meitat el Nàstic ha donat el cop sobre la taula. Una gran centrada de Mula des de la dreta s’ha passejat per l’àrea, i Marc Fernández ha arribat al segon pal per posar als granes per davant i fer esclatar al grup de seguidors tarragonins que s’han desplaçat fins a Ponferrada. Quedava un món, però en un context on el Nàstic se sent molt còmode. Per això és l’equip menys golejat de la categoria.

Godoy ha perdonat el segon després de robar una pilota en sortida als locals. La Ponfe ha intentat buscar l’empat, però tan sols ha pogut xutar a porteria des de gairebé 30 metres. Fins al darrer minut. Una centrada lateral ha trobat el xut d’Andújar i una gran intervenció de Varo, mermat sota pals per unes molèsties. El porter local ha rematat el darrer córner obligant a blocar novament a Varo.

Triomf molt important pel Nàstic, que referma la seva candidatura per jugar el play-off i constata una gran temporada. És un dels equips més regulars de la categoria i no vol deixar passar l’oportunitat de lluitar pel somni de l’ascens fins al final. Avui l’equip tarragoní ha trencat una ratxa de tres jornades sense perdre i de tan sols un triomf en els últims sis partits. I ho ha fet en un gran escenari. Competeix de meravella davant els rivals directes, i és una gran notícia de cara al final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)