1a divisió FEF

El Cornellà es trasllada una vegada més per anar a Gavà

El Cornellà ha anunciat que el proper partit que disputarà com a local, el dissabte 13 d’abril contra l’Arenteiro, el jugarà a l’estadi municipal la Bòbila de Gavà. El conjunt del Llobregat tornarà doncs a traslladar-se de camp per quarta vegada en el que va de temporada després de jugar diversos partits com a local al camp del Palamós i també haver-ho fet a la ciutat esportiva Dani Jarque i, fins i tot en una ocasió al Stage Front Stadium, on disputa els partits de segona A el primer equip de l’Espanyol.

En el comunicat, el club exposa que l’elecció ve promoguda pel fet que tant “el club com l’Ajuntament de Gavà consideren que es garanteixen les condicions necessàries i possibles per al desenvolupament de la pràctica esportiva”. A més, el club ho veu una possibilitat més còmode d’accessibilitat per als seus aficionats gràcies a la proximitat entre les dues localitats.

El Cornellà espera rebre l’autorització pertinent de la FEF per tornar a jugar a Gavà els partits com a local contra la Ponferradina i la Cultural Leonesa deixant a l’aire el duel previ a aquests dos darrers de la lliga contra el Sestao River.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)