2a divisió A

L’Andorra confirma el descens a primera FEF

L’Andorra ha confirmat el seu descens a primera FEF quan encara falta una jornada per acabar la temporada, després de la contundent derrota contra l’Oviedo (3-0). Aquest resultat va deixar l’equip sense opcions de mantenir-se a segona divisió.

El projecte de Gerard Piqué en el futbol professional es veu significativament debilitat després de confirmar la seva pèrdua de categoria. L’equip tricolor, que havia aconseguit un ascens històric fa dues temporades, retorna ara a la categoria de bronze i abandona així el somni de consolidar-se en el futbol professional. Aquest descens representa un revés important per al projecte esportiu del club i posa en dubte el futur immediat de l’equip.

Vila-real B i Alcorcón, també

El Vila-real B i l’Alcorcón també han certificat matemàticament els seus descensos. El filial groguet va perdre contra un Real Valladolid que es jugava l’ascens (3-2), mentre que els madrilenys van empatar contra el Levante (2-2). Aquests resultats són insuficients per mantenir la categoria, igual que ha passat amb l’Andorra. Així, tres dels quatre equips que descendiran a Primera RFEF ja estan confirmats.

Duel clau per la permanència

La darrera plaça de descens es decidirà en l’última jornada, en un emocionant duel entre el Mirandés i l’Amorebieta. Actualment, l’equip basc es troba en zona de descens amb un punt menys que el Mirandés, fet que els posa en perill de perdre la categoria. L’equip que guanyi el partit assegurarà la seva permanència, mentre que l’altre descendirà a la categoria de bronze. Tanmateix, un empat seria suficient per al Mirandés per mantenir-se a segona divisió, gràcies a l’avantatge d’un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)