Més futbol

L'empat frena el Manlleu

El Manlleu va deixar escapar ahir l'oportunitat de situar-se en zona de play-off, ja que va empatar a casa contra el Vilafranca. Els locals van merèixer més contra un conjunt que tot i marcar primer, es va tancar molt bé al seu camp, defensant el resultat, sobretot al tram final quan va jugar amb un home menys.

El Vilafranca es va avançar en la primera mitja hora de joc amb una diana de David en el servei d'un córner. Tot i el gol, el Manlleu va continuar atacant i només nou minuts més tard i després de diversos contraatacs, hi va haver un clar penal a Dani Planagumà que Cristian del Moral va transformar (1-1, 39'). En el segon temps el Manlleu es va mostrar més incisiu, però Saperas va estar inexpugnable a la porteria. Criado, en un xut de falta que va anar arran de pal va tenir l'oportunitat més clara.

MANLLEU
1
VILAFRANCA
1
MANLLEU:
Fran, Rudé, Chicho, Arxi, Busquets, Putxi (Tuneu, 87'), Cristian del Moral (Romero, 82'), Gely, Aumatell, Crous (Críado, 73') i Planagumà.
VILAFRANCA:
Saperas, David, Puchi, Eitan, Alabau, Palet (Valerio, 46'), Enric, Moya (Carrión, 60') (Èrik, 86'), Rubén Ortiz, Aleix i Dani.
GOLS:
0-1 (30') David. 1-1 (39') Cristian del Moral, de penal.
ÀRBITRE:
Calle Martínez.
T.G.:
als visitants Valerio i Dani.
T.V.:
al visitant Enric (55').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)