Nàstic

Joan Carles Oliva

Entrenador del Nàstic

«L'últim quart amb deu es feia molt llarg»

«Els canvis? No hem tingut temps de pair-ho i hem quedat amb deu. Ja era un altre partit»
«Em vaig aixecar d'un 6-1 i ens aixecarem del 2-1. L'equip està fent coses ben fetes»
«Estàvem molt separats i ens espantàvem. S'ha jugat molt al nostre camp»

lA PRIMERA PART


L'EXPULSIÓ, CLAU


L'OPTIMISME


Com tota l'expedició del Nàstic, Joan Carles Oliva va marxar de Montilivi «amb cara de circumstàncies». Pel 2-1 encaixat tard, per haver fallat el 2-2 encara més al límit i, en definitiva, per haver perdut un partit en què havia fet mèrits per puntuar. «Veníem amb molta il·lusió de poder sumar, i un empat per mi hauria estat més just. No crec que haguem creat menys oportunitats, i en molts moments hem tingut més la pilota». Sobretot en la primera part: «Hauríem d'haver dominat en el marcador, però hem acabat jugades de forma molt tendra».

L'expulsió de Mairata va ser, segons el tècnic grana, l'acció determinant del partit. El Nàstic va abaixar molt en la segona part les prestacions de la primera, però el tècnic va defensar que l'explicació la tenia l'expulsió i no els canvis: «Avui estem parlant d'una situació mediatitzada pel que ha passat. No hem tingut temps de pair el que passava i hem quedat amb deu. Ja era un altre partit. Fins i tot condiciona a l'hora de fer un últim canvi». A més, jugar amb un home menys va acabar de pesar en un equip que havia fet un esforç generós al principi: «Els últims 15 minuts es feien molt llargs amb deu. Ells també juguen bé, i amb un home més es nota. I és molt dur que et facin el gol faltant poc, i que tinguis l'oportunitat al final. És cruel». El lleidatà no es va penedir dels moviments de peces que va fer: «Necessitàvem un home fresc a dalt [Eloy Gila]. No podíem posar dues línies a la nostra àrea. Si em tornés a passar, faria el mateix».

El discurs, invariable.

«No puc pensar si vinc de dos empats i una derrota. Si ho fem així, no avançarem», va dir Oliva, que va voler prioritzar la lectura optimista: «L'equip està fent coses ben fetes, i un altre dia tindrem premi. Ens n'anem amb la consciència tranquil·la. Fa mal perdre, però em vaig aixecar d'un 6-1 a Granada i m'aixecaré del 2-1. Jo, i tot l'equip».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.