Nàstic

Borja Viguera podria dir adéu al que queda de temporada

Carles Hernández
DOCTOR DEL NÀSTIC
«En espera de les proves complementàries que se li faran demà [avui per al lector], Viguera podria tenir una greu lesió al genoll dret»
«No té bona pinta i tot indica que pot tenir afectats els lligaments encreuats anteriors»

Sembla que no hi ha manera que el Nàstic gaudeixi d'una tarda plena de felicitat. Ahir va vèncer a casa un rival directe i va sortir de les posicions de descens, però ni així, ja que en acabar el partit es va saber la notícia que Borja Viguera podria dir adéu al que queda de temporada. Segons el doctor del Nàstic, i en espera de les proves complementàries que se li faran avui, Viguera «podria tenir una greu lesió al genoll dret, ja que les primeres exploracions indiquen que té afectats els lligaments encreuats anteriors».

L'exjugador de la Real Sociedad es va lesionar en el minut 34, en intentar una rematada dins l'àrea després que Bernabé refusés el xut de Bergantiños i la pilota acabés anant a córner. Viguera va ser atès immediatament pels serveis mèdics grana uns metres més enllà de la línia de fons i va tornar a entrar al terreny de joc, tot i que Powel ja estava a punt per sortir. El davanter grana, però, tot i forçar, no va poder aguantar ni fins al descans i quan faltava un minut per a la mitja part es va llançar a terra per forçar l'entrada del d'Utrecht.

Segon gol al Nàstic.

Poc abans de lesionar-se, Borja Viguera va fer avançar el Nàstic des del punt de penal, cosa que representa el seu segon gol amb la samarreta grana, des que va arribar en el mercat d'hivern. El primer, al camp de l'Albacete, també va servir per aconseguir els tres punts. El de la Rioja gaudia del seu millor moment esportiu després de gairebé no haver disposat de minuts en l'últim any i mig amb la Real Sociedad, i ara pot veure truncada de cop la seva millora amb aquesta lesió.


Va demanar el canvi en el minut 44 i podria tenir una lesió als lligaments encreuats anteriors del genoll dret

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)