Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Joan Carles Oliva: «No hem arribat com altres dies, però hem fet dos gols»

«Hem guanyat un rival directe, sortim del descens i ara hem d'evitar tornar-hi»

«Em quedo amb la victòria, que és tan important com la reflexió que hem de fer, ja que hi ha coses que han quedat pendents», va afirmar Joan Carles Oliva quan va acabar el partit, resumint així el valor dels tres punts sumats ahir, tot i no fer desplegar un joc tan vistós com el dels darrers partits a casa. De fet, va raonar que la pressió que suposava haver de vèncer hauria pogut ser una de les causes del «joc poc vistós» d'ahir. El tècnic lleidatà, però, va recordar que «l'equip no havia arribar a la porteria com altres dies, però que havia marcat dos gols» i va destacar també la importància que té sumar de tres en tres, fet «que en les darreres setmanes s'havia mig oblidat».

Oliva va assegurar que «tot i que durant molts moments l'equip no havia tingut la pilota, havia sabut estar ordenat». En aquest sentit, va destacar la feina al mig del camp de Morán, que va donar «molt d'equilibri». Preguntat per quin ha de ser l'objectiu següent ara que l'equip ha sortit dels llocs de descens, el tècnic grana va explicar que «s'havia guanyat un rival directe i que ara s'ha d'evitar tornar a entrar en posicions de descens». Pel que fa al calendari que ha d'afrontar el Nàstic en les properes jornades, Oliva dubta que enfrontar-se amb els capdavanters sigui més complicat que fer-ho amb qualsevol altre. Per acabar, el lleidatà va lamentar la possible greu lesió de Borja Viguera, de qui va dir que estava «destrossat».

Óscar Cano, «poc a dir».

El tècnic del Salamanca, Óscar Cano, que penja d'un fil, va dir que si hagués pogut, s'hauria estalviat fer la roda de premsa «per estar amb els jugadors, que estan enfonsats». Tot i no témer una possible destitució, sí que la trobaria lògica a causa de la nefasta ratxa que acumula el seu equip: «Deu derrotes consecutives és una dinàmica estranya que m'ha tocat viure a mi, però mentre no se'm digui el contrari treballaré amb la mateixa il·lusió de sempre.»


el proper objectiu

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.