Nàstic

El Celta, amb la moral pels núvols

El Celta de Vigo comença a ser conscient que el retorn a primera, després de quatre temporades jugant a segona A –aquesta inclosa– és més que possible. Després de guanyar dissabte a Tenerife amb un gol en l'últim minut de Michu, i gràcies a l'empat del Nàstic a Vallecas, els gallec es van situar líders per primera vegada aquesta temporada, i ara, sembla que la il·lusió ja no té fre. I és que la dinàmica que passa el conjunt gallec és envejable, ja que encadena tretze jornades sense perdre. L'última derrota, a mitjan novembre al camp del Valladolid, és una de les úniques dues que ha encaixat en tot el curs, ja que l'altra, va ser en la primera jornada contra el Barça B. Cinc punts d'avantatge amb el tercer, el Betis, no asseguren res a hores d'ara, però són un bon coixí per no viure al límit dels nervis. L'equip que entrena Paco Herrera, que ha guanyat sis partits lluny de Balaídos, és, a més, el segon més golejador de la categoria, amb 46 gols, només un menys que els que ha fet el Betis. I en defensa, és el menys golejat (20 en contra) i ha encadenat per primera vegada tres jornades sense encaixar cap gol.

Diversos referents.

Aquesta temporada, és difícil destacar només un jugador del Celta. L'encert de David Rodríguez (13 gols), la qualitat de De Lucas (6 gols), l'arribada de Trahorras (5 gols) i la mobilitat de Michu (també 5 gols) són les possibilitats.


Fa 13 partits que no perd i visita el Nou Estadi després de situar-se líder per primera vegada

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)