Nàstic

Delporte també vol sumar al Nàstic

El francès ja ha deixat enrere la lesió que l'ha mantingut de baixa durant gairebé quatre mesos

Es veu capaç d'entrar ja en la llista de demà i vol aportar el seu gra d'arena per assolir la salvació

Ludovic Delporte
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«Estic recuperat de la lesió, que va acabar sent més greu del que es preveia inicialment i m'ha fet estar bastant fotut, i ara ja estic a disposició del tècnic per quan ho cregui oportú»
«Espero entrar en una llista com més aviat millor per agafar ritme de partits i sumar minuts, però som molts i jo he estat quatre mesos lesionat i només fa dues setmanes que m'entreno»

Ludovic Delporte ja està en disposició d'ajudar l'equip en la seva lluita per assolir la permanència. El migcampista francès, que ha estat baixa els darrers quatre mesos, des que va caure lesionat en la desena jornada contra el Còrdova, ja s'entrena amb gairebé total normalitat i cada cop està més a prop de reaparèixer després de la seva llarga absència. De fet, ho podria fer ja aquest mateix dissabte contra el Celta, si així ho considera el tècnic lleidatà. Seria una molt bona notícia per a l'exjugador de l'Osasuna, que aquesta temporada només ha pogut jugar dues estones en la lliga (21 minuts en la vuitena jornada contra el Barça B i 36 dues setmanes després contra el Còrdova) i un partit, com a titular, en la copa a principis de setembre contra el Xerez. I és que les lesions, que ja el persegueixen des de fa anys, tampoc l'han abandonat al Nàstic. Primer va ser un esquinç al turmell esquerre, fet que li va impedir actuar en les primeres jornades de lliga i després una ruptura fibril·lar al tendó d'Aquil·les, que s'ha anat complicant, i l'ha mantingut gairebé sense jugar en tota la temporada.

«Estic recuperat de la lesió, que va acabar sent més greu del que es preveia inicialment i m'ha fet estar bastant fotut, i ara ja estic a disposició del tècnic per quan ho cregui oportú poder ajudar l'equip», va assegurar ahir Delporte, que confia fer-se un lloc en la convocatòria per al partit de demà, tot i que sap que no serà fàcil: «Espero poder entrar tan aviat com sigui possible per anar agafant ritme de partits i anar sumant minuts, si pot ser aquest mateix dissabte o la setmana que ve, però som 24 o 25 jugadors que tenim possibilitats i jo fa quatre mesos que no jugo i només dues setmanes que m'entreno, així que tampoc em sorprendria no estar entre els convocats.» Si li toca veure el partit des de la graderia, ja sap el que l'espera: «Des de fora, i quan l'equip estava pitjor, pateixes, ja que estàs lesionat i no pots ajudar l'equip, tot i que ara ja comencem a veure la llum.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)