Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

«Hem sabut patir i hem tingut sort marcant abans del descans»

«Hem fet una molt mala primera meitat que ens hauria pogut costar el partit»
«Els tres punts han de servir per ser optimista i saber que podem guanyar partits»

Joan Carles Oliva estava satisfet al final del partit per una victòria que assegura que donarà molt confiança al seu equip –«els tres punts han de servir per ser optimista i saber que podem guanyar partits», va afirmar el tècnic–, però va admetre que en el descans no ho veia tan clar. «Hem fet una molt mala primera meitat que ens hauria pogut costar el partit. Hem estat molt imprecisos i amb un rival que estava més còmode. En el descans, veient les cares dels jugadors, he vist que era un moment molt delicat. ‘Déu meu, què ens està passant?', deia jo. No m'ha agradat gens la primera meitat, perquè no hem estat capaços de tenir la pilota, he patit molt, i així no podem guanyar. Hem començat nerviosos i imprecisos, no ens hem trobat», va relatar Oliva tècnic del Nàstic, que va admetre que el gol de l'empat, poc abans del descans, va fer entrar el seu equip dins del partit. «En la segona part hem millorat, però al final hem tornat a estar imprecisos i hauríem hagut de llegir millor el partit per no patir tant al final. Hem tingut nervis de principiants», va afegir el tècnic lleidatà, que va afirmar: «Hem sabut patir i hem tingut sort marcant abans del descans; després, hem cregut en nosaltres.»

Oliva va explicar que va situar Rodri al començament a la mitja punta per fer la feina de Fernando Morán de connexió amb la punta d'atac, amb llibertat per acostar-se a les dues bandes, però va explicar que el seu equip va tenir més estabilitat quan la posició de Rodri va quedar més fixada i, a les bandes, Gerardo i Felipe jugaven a cama canviada. El tècnic del Nàstic no va amagar que el seu equip no va fer un bon partit i espera trobar aviat l'equilibri entre joc i resultat: «El dia que jugues bé no guanyes i el dia que guanyes no jugues bé, però si no jugues mai bé difícilment guanyaràs gaires partits. Hem d'intentar ser més regulars en el joc i en els resultats.»


imprecisions


la victòria

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)