2a divisió A

L'emoció continua

Copa. El Girona, el Sant Andreu, el Lleida i el Nàstic coneixen avui els rivals de la tercera fase d'una competició intensa i renyida. El Deportivo va necessitar 28 penals per eliminar el Còrdova

Els quatre equips catalans de segona A i segona B que continuen endavant en la copa coneixeran avui (a la 1 del migdia) els rivals en la tercera eliminatòria de la competició, que es disputarà a partit únic el 16 d'octubre. El Girona s'emparellarà amb un altre equip de segona A (l'Alavés, l'Alcorcón, el Lugo, el Jaén, el Recre, l'Eibar, l'Hèrcules, Las Palmas o el Dépor), mentre que el Sant Andreu, el Lleida i el Nàstic jugaran contra algun equip de segona B (els altres són el Racing, el Burgos, el Cartagena, el Laudio, el Leganés, l'Olímpic, el Tudelano i l'Algesires) o de tercera (Haro i Xerez). Quedarà exempt del sorteig un equip de segona B o tercera, que no pot ser l'Algesires, que ja es va estalviar la segona eliminatòria. Els equips de segona B que superin la tercera eliminatòria jugaran els setzens de final contra els equips de primera que disputen competicions europees. Els de segona A jugaran contra els altres de primera.

Tanda inacabable

La copa està deixant eliminatòries renyides i plenes d'emoció. Per exemple, el Girona va remuntar en els últims minuts contra la Ponferradina, l'Hospi va caure contra el Racing després d'una pròrroga èpica, el Nàstic ha necessitat els penals en les dues eliminatòries i, dimecres, el Còrdova i el Deportivo van xutar 28 penals, amb jugadors repetint llançament. Finalment, l'equip gallec va vèncer una eliminatòria que va acabar a dos quarts d'una de la matinada. Dels catorze penals que va llançar cada equip, el Dépor en va fallar un i el Còrdova, dos.

2a A
GIRONA, Alavés, Alcorcón, Lugo, Jaén, Recreativo, Eibar, Hèrcules, Las Palmas i Deportivo.
2a B i 3a
SANT ANDREU, LLEIDA, NÀSTIC, Racing, Burgos, Haro, Cartagena, Laudio, Leganés, Olímpic, Xerez, Tudelano i Algesires.
*Els equips de cada categoria s'emparellen entre ells. De 2a B n'hi haurà un d'exempt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)