2a divisió A

El valor de l'eficiència

Triomf barceloní. El Sant Andreu s'imposa al Nàstic, que, tot i disposar de força ocasions, va veure com la definició de Melo en el 77' el sentenciava

nàstic0

sant andreu1

El Sant Andreu trobarà a faltar Can Dragó. El conjunt de Patxi Salinas se'n va acomiadar ahir contra el Nàstic i ho va fer de la millor manera possible: amb una victòria. Un resultat que ha estat habitual quan els quadribarrats han jugat al municipal de Porta. La recepta, a més, també ha estat recurrent: intensitat, joc vertical i, sobretot, eficiència. I és que els barcelonins van sumar ahir els tres punts a còpia d'encert contra un Nàstic més insistent, però erràtic a l'hora de culminar les nombroses ocasions que va generar. Al final, un gol de Melo després d'una falta va dictar sentència.

En el primer temps, les oportunitats es van alternar. El bloc visitant portava el pes del partit i generava més arribades, però feia la sensació que qualsevol dels dos equips hauria pogut obrir la llauna. En els primers minuts, qui ho va evitar va ser Morales, molt atent a les arribades dels tarragonins. I és que entre les accions de Perera i els xuts allunyats de David Sánchez, el porter quadribarrat va tenir feina. Val a dir, això sí, que Tomeu Nadal també va patir sota els pals, sobretot en els darrers minuts de la primera part, quan dues canonades de Francis Ferrón i una de Mouriño gairebé el sorprenen.

Després de la represa, el Nàstic va acaparar les ocasions, però sense el punt d'eficiència que fa falta per desequilibrar. Llavors va arribar el moment del Sant Andreu: després d'un xut de falta de Ton Alcover que va marxar arran del travesser (57'), Melo va sentenciar el partit. El central va aprofitar un refús d'una falta servida per Mouriño i rematada per Dídac (77') per batre Tomeu a plaer. Amb l'1-0, la bona tasca defensiva local va impedir que el marcador variés.

SANT ANDREU: Morales; Xapi Arnau, Dídac, Melo, Rubén; Xavi Jiménez (Ton Alcover, 46'), Ibon; Quim Araujo (Albarrán, 70'), Francis, Mouriño; i Ander Vitoria (Azparren, 81'). NÀSTIC: Tomeu Nadal; Calavera (Jean Luc, 79'), Xisco, Aleix Coch, Verdú; David Sánchez, Beñat, Molina (Rocha, 77'); Lago Júnior (Querol, 73'), Marcos i Perera. GOLS: 1-0 (77') Melo. ÀRBITRE: Monter Solanas. T.G.: Als locals Melo, Francis, Mouriño i Ibon; i al visitant Molina. T.V.: Cap. PÚBLIC: 1.007 espectadors.
Hem estat justos guanyadors contra un gran rival, ja que hem generat més ocasions