2a divisió A

Començant amb el peu esquerre

Sense sort. Rubén Yáñez, exporter del Girona en edat juvenil, ha rebut nou gols –sis a Eibar– en els tres partits en què ha defensat la porteria del Castella aquest curs. L'any 2010 el Madrid va pagar 30.000 euros al club gironí pel traspàs del blanenc

Si el principal problema del Castella és el gol –vuit en setze partits– al darrere tampoc són flors i violes. El filial blanc ha rebut 23 gols i només ha estat capaç de deixar la porteria a zero en quatre ocasions. El porter titular del Castella és Fernando Pacheco, però l'extremeny s'ha perdut tres partits de lliga en anar convocat amb la selecció espanyola sub-21. En aquests tres duels, el seu substitut ha estat el blanenc Rubén Yáñez, de 20 anys, que l'any 2010 es va incorporar al juvenil B del Madrid després d'un breu pas per les categories inferiors del Girona, que va rebre 30.000 euros de traspàs. Yáñez, que el curs passat va jugar a segona B amb el Madrid C, no ha tingut gaire sort en els tres partits que ha disputat fins ara amb el Castella.

El porter va debutar en la quarta jornada contra el Mirandés, en un partit en què els blancs van acabar perdent per la mínima. Llavors el de Blanes va estar quatre partits sense jugar i va tornar a participar en la novena jornada contra el Recre, amb una altra derrota (1-2). Després, Yáñez va estar un altre cop quatre partits inactiu, abans de reaparèixer en la contundent desfeta dels blancs a Eibar (6-0), que va suposar la destitució de Toril. Per tant, Yáñez ha rebut nou gols en tres partits, uns registres gens engrescadors. De moment, no ha jugat més en els dos últims partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.