2a divisió A

La tímida reacció del cuer

Sense marge. Després de la destitució d'Alberto Toril, el Madrid Castella ha sumat un empat i una victòria –la primera a domicili–, tot i que encara té la permanència a vuit punts

Per primera vegada aquesta temporada el Madrid Castella acumula dos partits consecutius sense perdre, una tímida reacció del cuer de segona A que ha vingut després de la destitució d'Alberto Toril ara fa tres jornades, després de l'estrepitosa desfeta contra l'Eibar (6-0). Tot i això, el filial madridista, ara dirigit per José Manuel Díaz, encara té la salvació vuit punts per sobre, una plaça que ara mateix ocupa el Barça B d'Eusebio Sacristán. Per tant, tot i els quatre punts sumats en els dos últims partits, el Castella continua amb l'aigua al coll, sense marge, una situació que pot ser una càrrega massa feixuga per a una plantilla extremadament jove –només la del Barça B ho és més en la divisió de plata–. La pèrdua de peces bàsiques com ara Jesé, Cheryshev, Álvaro Morata, Nacho Fernández, Casemiro, Juanfran, Fabinho o Álex Fernández ha afectat en excés el Castella, que, orfe de líders, veu com les noves incorporacions –la gran majoria provenen del Madrid C o del juvenil– no donen el rendiment esperat. Entre les decepcions hi ha l'exblaugrana Kiko Femenía i Cristian Gómez, cedit per l'Espanyol.

A banda de la poca experiència i de la falta de lideratge, el principal problema del Castella continua sent el gol, ja que els blancs, sense una referència a dalt –el màxim golejador és el migcampista Omar Mascarell, amb tres gols–, són l'equip menys golejador de segona A, amb només vuit gols marcats en les primeres setze jornades. Els nou partits en què el Madrid B no ha estat capaç de marcar cap gol evidencien la poca pólvora que hi ha al davant. A més, el Castella encara no ha trobat ni un estil de joc definit ni un onze titular compacte, com ho demostra el fet que ja s'han utilitzat 25 jugadors.

Tot i això, el Girona, especialista a revifar equips en una situació límit, farà bé de no refiar-se contra un equip que tot just comença a somiar després d'un primer terç de temporada nefast.

AMB MANOLO DÍAZ

Per primera vegada aquest curs el Castella enllaça dos partits sense perdre

SENSE CONFIANÇA

Els blancs ja han utilitzat 25 jugadors i són l'equip menys golejador de 2a A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.