Sabadell

“Els hem dificultat la feina però no hem encertat”

Miquel Olmo. Entrenador del Sabadell

Miquel Olmo no va mostrar-se excessivament pessimista tot i la derrota. “Considero el resultat excessiu perquè en el còmput global hem fet més ocasions tot i que ells han estat més eficaços”, va afirmar el tècnic terrassenc, que va resumir el partit del seu equip en tres aspectes importants: “Hem generat molt i molt bé, els hem posat en moltes dificultats però al final no hem estat encertats.”

Olmo també va manifestar l'estat d'anim del seu vestidor després d'una derrota més a domicili [és l'únic equip de tota la categoria que encara no ha guanyat en tot el curs]. “L'equip ho pateix ara, està fotut perquè tots estàvem convençuts que aquest era el cap de setmana on el Sabadell guanyaria a domicili.”

El futur com a tècnic

Però el tècnic va lloar la capacitat de reacció del seu equip. “Tenim una necessitat a fora de casa però l'equip sempre reacciona després d'uns minuts de dubtes”, va dir Miquel Olmo, que va explicar: “Després del primer gol hem tingut cinc o set minuts de baixada però hem tornat a pressionar i a mantenir la nostra identitat; i després del segon gol, igual.”

L'entrenador interí no va voler entrar en debats sobre el seu futur al capdavant de l'equip. “No sé què passarà i com que no ho puc decidir jo, no hi dedico ni un minut de la meva feina”, va dir, tot i que es considera “un privilegiat” per ser-hi al capdavant.

ESPERANCES

“Tots pensàvem que aquest era el partit on el Sabadell guanyaria a fora”

SOBRE EL SEU FUTUR

“No ho decideixo jo, per tant no hi dedico ni un minut de la meva feina”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)