2a divisió A

“En tots els moments hem dominat aspectes del joc”

Joan Barbarà. Segon entrenador del Barça B

El tècnic del Barça, que ahir va seure a la banqueta en el lloc d'Eusebio, sancionat, va mostrar la satisfacció per la victòria però sobretot perquè es va veure recompensada, segons va manifestar, la feina feta per l'equip al llarg del curs. “Estem molt contents de com portem la temporada perquè veiem que els nois estan treballant molt bé”, va dir el tècnic, que va lloar l'equip: “Hem mostrat una imatge de maduresa, perquè en tots els moments hem dominat alguns aspectes del joc. I això ens fa créixer com a equip.”

Barbarà també va afirmar que a l'equip “li va costar en la primera part per la sortida de la pilota”, però que va tenir “paciència”: “Hem insistit en la segona meitat i hem fet una passa endavant quan tocava.”

Cas Sanabria

Barbarà està convençut que l'equip tirarà endavant, i més després de la victòria d'ahir: “Nosaltres hem d'insistir en la nostra idea. Els jugadors tenen qualitat i avui [per ahir] era molt important trencar la mala dinàmica al Miniestadi.”

Sobre Tonny Sanabria, el tècnic també va tenir bones paraules. “Està demostrant molta maduresa i estem contents per com porta l'interès d'altres clubs –va manifestar–. Està centrat en la feina, tant en els partits com en els entrenaments.” El segon entrenador també va afirmar que el “millor lloc” on pot progressar el paraguaià és el Barça.

MODEL DE JOC

“Hem insistit en la segona meitat i hem fet una passa endavant quan tocava”

SANABRIA

“Està demostrant molta maduresa per com porta l'interès d'altres clubs”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)